BSO

Zin in een leven lang spelen en leren!

Bij Norlandia kinderopvang bieden wij professionele kinderopvang voor kinderen van 0 tot 12 jaar van Noorse kwaliteit. Wij geven uw kinderen een tweede huis. Een omgeving waar ze zich vertrouwd en veilig voelen, zodat kinderen al spelend leren, nieuwsgierig worden, hun eigen talenten ontdekken, vriendschappen sluiten en bovenal plezier hebben met elkaar.

In Noorwegen is CARE ontwikkeld. CARE staat voor competentie, ambitie, respect en energie. Deze vier gebieden staan centraal binnen onze organisatie. Niet alleen in de opvang van kinderen, maar ook in de omgang met ouders, collega’s en organisatie als geheel.

Norlandia kinderopvang biedt dagopvang, buitenschoolse opvang en peuteropvang in diverse plaatsen in Zuid-Holland en Brabant. Met onze Scandinavische basis, onze CARE-kernwaarden en onze medewerkers waar wij trots op zijn, maken wij als lerende organisatie het verschil in de kinderopvang. Zoals ze in Noorwegen zeggen: godt liv – hver dag. Het goede leven elke dag. Dat is waar wij elke dag weer voor zorgen!

BSO MFA Het Spoor Norlandia

Wij zijn gevestigd in multifunctionele accommodatie “MFA het Spoor”. Hierin zitten verschillende partijen samen gevestigd, waaronder basisschool de Stappen en Contour de Twern. Het voordeel van onze locatie is dat zowel school als kinderopvang in één gebouw zitten. Dit maakt de overgang voor de kinderen kleiner. Wij vinden het belangrijk om een doorgaande lijn te hebben voor het kind. Om dit te waarborgen is er een nauwe samenwerking met de partners.

Binnen onze locatie beschikken wij over 5 BSO groepen (4 t/m 12 jaar) en 3 dagopvang groepen (0 t/m 4 jaar). Wij werken met horizontale groepen, dat wil zeggen dat de kinderen van dezelfde leeftijd bij elkaar zitten. Zo kunnen we specifiek op de leeftijd gerichte activiteiten aanbieden. Wij vinden het belangrijk om de kinderen een basis te geven met gezonde voeding en goed te bewegen. Zo beschikken wij over de speelplaats van school na schooltijd en bieden we dagelijks sportactiviteiten aan in de gymzaal.

BSO tijden
Schooldagen: 14.30 uur tot 19.00 uur
Studie- en vakantiedagen: 07.30 uur tot 19.00 uur
Voorschoolse opvang (VSO): 07.30 uur tot 08.30 uur
Opvang vanaf 07.00 uur is mogelijk!

Wil je meer informatie of gewoon eens een kijkje komen nemen; kom gerust langs!

Wendy Verboom
Vestigingsmanager Norlandia MFA Het Spoor
Schaepmanstraat 42
5041 AR Tilburg
013-7440150
spoor@norlandia.nl

Correspondentieadres en voor aanmelden:
Bosscheweg 107
5282 WV Boxtel
0411-688228
planning.zuid@norlandia.nl
www.norlandia.nl